Site Logotype

ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

30′-60′

ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

4-6

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

15ημ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

70

Οι ραγάδες είναι βλάβες του κολλαγόνου που συμβαίνουν στο επίπεδο του χωρίου του δέρματος, όπου σπάζουν οι ίνες του κολλαγόνου, ως αποτέλεσμα τάσης ή ορμονικών διαταραχών. Με βάση αυτό το γεγονός, καθώς και με το γεγονός ότι οι περισσότερες κρέμες δεν διαπερνούν την επιδερμίδα πλήρως, ώστε η δράση τους στο χόριο να είναι περιορισμένη, είναι σαφές το ότι η θεραπεία των ραγάδων με κρέμες είναι αναποτελεσματική.

 

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει οριστική θεραπεία κατά των ραβδώσεων και σε οποιαδήποτε θεραπεία εφαρμόζουμε μιλάμε πάντα για βελτίωση και όχι εξαφάνιση την ραγάδων. Οι διάφορες κρέμες ραγάδων, που κυκλοφορούν στο εμπόριο συνήθως επιφέρουν μικρή η καθόλου βελτίωση. Ωστόσο το πρόβλημα είναι πολύ συχνό, ιδιαίτερα σε μεσογειακές χώρες και η περιοχή εμφάνισης μπορεί να είναι στα κάτω άκρα, στην κοιλιά, στο στήθος και τα μπράτσα.

Υπάρχουν δύο τύποι ραγάδων, οι ερυθρές και οι λευκές. Οι κόκκινες ραγάδες είναι ουσιαστικά η αρχική βλάβη του κολλαγόνου και υπάρχει στα πρώιμα στάδια εμφάνισης. Οι κόκκινες ραγάδες ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία. Οι άσπρες ραγάδες είναι η μη αναστρέψιμη βλάβη του κολλαγόνου και είναι πιο ανθεκτικές στις θεραπείες.

 

Νεότερες έρευνες έδειξαν ότι η δραστηριοποίηση του κολλαγόνου είναι ο μόνος τρόπος να βελτιωθούν οι ραγάδες, χωρίς ακόμα να είναι δυνατό αυτές να εξαλειφτούν τελείως. Για την ενεργοποίηση του κολλαγόνου παρέχουμε διάφορες θεραπείες, ανάλογα με την εντόπιση, τον αριθμό και τον τύπο δέρματος.

Dermapen κατά των ραγάδων

 

Η πιο συχνή θεραπεία που εφαρμόζουμε για τη βελτίωση των ραγάδων είναι με το μικρόβελονισμό Dermapen.

 

Πρόκειται για μια καινοτόμα εφαρμογή που έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ώστε να είναι πιο ανώδυνη και πιο αποτελεσματική. Με το Dermapen χρησιμοποιούμε τις νέες κεφαλές με 16 μικροβελόνες, με ταχύτητα 20.000 παλμούς το λεπτό σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα για ραγάδες.

 

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανα 2 εβδομάδες και συνολικά συστήνουμε 4-6 συνεδρίες. Για το πρώτο 24ωρο μπορεί να εμφανιστεί μια ήπια ερυθρότητα και ένα απαλό τράβηγμα, χωρίς να υπάρχουν καθόλου μελανιές η σημάδια. Βελτίωση συνήθως βλέπουμε από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι ραγάδες στην εγκυμοσύνη εμφανίζονται λόγω της απότομης διάτασης του δέρματος, αν και σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ορμονικές αλλαγές, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρος ο ακριβής μηχανισμός εμφάνισης. Οι ραγάδες που εμφανίζονται είναι κόκκινες ραγάδες και συχνά συνυπάρχει φαγούρα και απολέπιση στην περιοχή.

 

Οι τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι καμία κρέμα για ραγάδες δεν έχει αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση των ραγάδων. Μέχρι στιγμής η καλύτερη θεραπεία των ραγάδων εγκυμοσύνης είναι η πρόληψη, δηλαδή η αποφυγή αύξησης του σωματικού βάρους πέρα από τα φυσιολογικά. Επίσης χρειάζεται υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πρωτεϊνες, προκειμένου να μη διαταραχτεί η παραγωγή κολλαγόνου.

 

Όταν εμφανίζονται οι ραγάδες της εγκυμοσύνης, χρειάζεται τοπική περιποίηση της περιοχής με μια απλή ενυδατική κρέμα, προκειμένου να βελτιωθούν τα συμπτώματα. Είναι καλό να αποφεύγεται οποιαδήποτε ιατρική ή φαρμακευτική θεραπεία, που μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα στην κύηση.

Γυναίκα

Τιμές ανά συνεδρία
Ανω χείλος-Πηγούνι 30€
Full πρόσωπο 40€
Μπικίνι full 40€
Μπικίνι line 30€
Γάμπες 60€
Μηροί 60€
Full πόδια 120€
Γλουτοί 40€
Μασχάλες 30€
Χέρια 50€
Full Body 190€

Άνδρας

*Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκταση και την πυκνότητα της τριχοφυΐας. 

Τιμές ανά συνεδρία
Περίγραμμα ζυγωματικών-λαιμός 40€
Πλάτη 80€
Πλάτη-Ώμοι 130€
Στήθος - Κοιλιά 60€
Στήθος-Πλάτη-‘Ωμοι 160€
Full Πόδια 140€
Χέρια 60€
Χέρια μισά 50€
Ηβική περιοχή 50€
Γλουτοί 50€
Full Body 240€
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ - Παρ: 10:00 — 21:00
Σαβ: 10:00 — 15:00
Κυρ: Κλειστά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ραβινέ 22
Αθήνα, 115 21

ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ

Κάντε το καλύτερο δώρο ομορφιάς στα αγαπημένα σας πρόσωπα προσφέροντάς τους μια δωροκάρτα για τις υπηρεσίες μας, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε στον χώρο μας!