Site Logotype

ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

60′

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

0′

ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

6-7

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

70

Αντιμετωπίστε την ακμή με τη μέθοδο της φωτοθεραπείας
και του παλμικού φωτός

Η ακμή είναι μια από τις συνηθέστερες δερματολογικές καταστάσεις που επηρεάζουν χιλιάδες άτομα στην Ελλάδα. Και αν και χαρακτηρίζεται ως η νόσος της εφηβικής ηλικίας, εν τούτοις εμφανίζεται και σε ενήλικες. Η πιο συνηθισμένη μορφή της είναι η «κοινή ακμή» και εντοπίζεται σε περιοχές πλούσιες σε σμηγματογόνους αδένες όπως πρόσωπο, πλάτη, ώμους και θώρακα.

Η συνήθης αντιμετώπιση της ακμής γίνεται με φαρμακευτική αγωγή, ειδικά καλλυντικά, βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, peelings, κλπ. χωρίς όμως τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και με διάρκεια.

Πλέον χάρη στη δύναμη του παλμικού φωτός και τη φωτοθεραπεία μπορείτε να πείτε αντίο στην ακμή, μια για πάντα.

Tα βασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως:
— δεν παρεμποδίζει την καθημερινή δραστηριότητα
— είναι ανώδυνη θεραπεία,
— δεν υπάρχουν παρενέργειες,
— είναι ΜΗ-επεμβατική μέθοδος.

Είναι μια τεχνολογία που εκπέμπει φως ευρέος φάσματος μέσω μιας συσκευής. Είναι ατραυματικό και αρκετά ασφαλές για κάθε τύπο και φωτότυπο δέρματος (ακόμα και για τη σκούρα επιδερμίδα) .

Συχνές Ερωτήσεις

Η καταστροφή των βακτηριδίων οφείλεται στην απορρόφηση από την πορφυρίνη (μιας φωτοευαίσθητης ουσίας) του μπλε φωτός σε μήκος κύματος στα 400 – 450 nm. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνονται ελεύθερες ρίζες οξυγόνου με αποτέλεσμα την εξολόθρευση του προπιονοβακτηριδίου της ακμής, η παρουσία του οποίου αναπαράγει την φλεγμονή. Επιπλέον, λόγω της ευεργετικής επίδρασης του κόκκινου και του υπέρυθρου φωτός, με μήκος κύματος από 850-1200 nm, ενισχύεται η άμυνα του οργανισμού, τοπικά, στην αντιμετώπιση της φλεγμονής. Η αντιφλεγμονώδης δράση του κόκκινου φωτός, μειώνει το ερύθημα της ακμής, αλλά και τη βαρύτητα της φλεγμονής, ελαττώνοντας έτσι την πιθανότητα εμφάνισης ουλών.

Η μέθοδος της φωτόλυσης (έντονο παλμικό φως) είναι ασφαλής, ενώ δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες και επιπλοκές. Ειδικότερα, επιστημονική μελέτη έδειξε ότι μετά τη συνεδρία παρουσιάζεται ήπια ερυθρότητα που υποχωρεί, ενώ δεν παρατηρήθηκαν σοβαρές επιπλοκές όπως ουλές ή δυσχρωμίες. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός και μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας αμέσως μετά.

Γυναίκα

Τιμές ανά συνεδρία
Ανω χείλος-Πηγούνι 30€
Full πρόσωπο 40€
Μπικίνι full 40€
Μπικίνι line 30€
Γάμπες 60€
Μηροί 60€
Full πόδια 120€
Γλουτοί 40€
Μασχάλες 30€
Χέρια 50€
Full Body 190€

Άνδρας

*Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκταση και την πυκνότητα της τριχοφυΐας. 

Τιμές ανά συνεδρία
Περίγραμμα ζυγωματικών-λαιμός 40€
Πλάτη 80€
Πλάτη-Ώμοι 130€
Στήθος - Κοιλιά 60€
Στήθος-Πλάτη-‘Ωμοι 160€
Full Πόδια 140€
Χέρια 60€
Χέρια μισά 50€
Ηβική περιοχή 50€
Γλουτοί 50€
Full Body 240€
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ - Παρ: 10:00 — 21:00
Σαβ: 10:00 — 15:00
Κυρ: Κλειστά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ραβινέ 22
Αθήνα, 115 21

ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ

Κάντε το καλύτερο δώρο ομορφιάς στα αγαπημένα σας πρόσωπα προσφέροντάς τους μια δωροκάρτα για τις υπηρεσίες μας, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε στον χώρο μας!