Site Logotype

ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

60′-80′

ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

8-10

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

15ημ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

80

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Σώματος;​

 

Η Μεσοθεραπεία σώματος είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που καταπολεμά την κυτταρίτιδα, την τοπική μείωση του πάχους και τη λιπόλυση. Μέσω της τεχνικής έγχυσης των Βιομιμητικών Πεπτιδίων στοχεύει στα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

 

Τα πεπτίδια είναι ό,τι πιο σύγχρονο χρησιμοποιείται στη Μεσοθεραπεία προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οργανικές ενώσεις, μικρά τμήματα πρωτεϊνών που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα (τα δομικά υλικά των πρωτεϊνών του οργανισμού). Στο Feliciamed χρησιμοποιούμε συνθετικά πεπτίδια που έχουν παρασκευαστεί στο εργαστήριο και έχουν βιομιμητική δράση, δηλαδή μιμούνται τα δικά μας.

 

Ο λόγος που προτιμούμε τα συνθετικά στις θεραπείες είναι γιατί έχουν καλύτερη σταθερότητα ως μόρια και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μέσα σε μια καλλυντική φόρμουλα. Τα πεπτίδια θεωρούνται μια πολλά υποσχόμενη κατηγορία ενεργών συστατικών. Ανάλογα με τη μορφή-χωρίζονται σε ολιγοπεπτίδια, εξαπεπτίδια κ.λπ-και το μοριακό τους βάρος, προσφέρουν διαφορετικά οφέλη στην επιδερμίδα σε κάθε ηλικία.

Ειδικότερα, διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, μεταδίδοντας μηνύματα και ενθαρρύνουν την επιδερμίδα να λειτουργήσει πιο σωστά: Να επανορθώσει τις φθορές της και να συνθέσει νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, τα πεπτίδια είναι πολύ αποτελεσματικοί παράγοντες δέσμευσης της υγρασίας. Με το πέρασμα όμως του χρόνου η δράση των φυσικών πεπτιδίων μειώνεται.

 

Αυτήν τη δράση καλούνται να μιμηθούν- πάντα όμως σε συνδυασμό με άλλα δραστικά συστατικά- οι συνθετικές εκδοχές τους που έχουν κατακλύσει τις φόρμουλες των αντιγηραντικών προϊόντων νέας γενιάς. Όσο μικρότερη είναι η αλυσίδα αμινοξέων των πεπτιδίων μέσα σε μια καλλυντική σύνθεση τόσο αποτελεσματικότερη είναι η δράση τους, ιδίως στην παραγωγή κολλαγόνου.

 

Τα πεπτίδια αυτά, λόγω του μεγέθους τους, μπορούν να διαπεράσουν την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας και να την «ξεγελάσουν» δίνοντάς της το μήνυμα ότι οι ίνες κολλαγόνου έχουν υποστεί φθορά, έτσι ώστε να δώσει εντολή στους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες. Με άλλα λόγια, αυτά τα πεπτίδια «ενημερώνουν» τα κύτταρα του δέρματος για να παραχθεί όποιο συστατικό λείπει (π.χ. κολλαγόνο, πρωτεογλυκάνες, κλπ.).

Πώς γίνεται η Μεσοθεραπεία Σώματος;

 

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει μη ενέσιμα στο σώμα, ενώ οι τεχνικές έγχυσης ποικίλουν ανάλογα με το αποτέλεσμα που στοχεύουμε. Μπορεί να γίνει με μη ενέσιμο τρόπο, με τη χρήση της συσκευής dermapen με άμεση αποτελεσματικότητα και χωρίς πόνο.

 

Ειδικότερα, η Μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια της μπορεί να εξατομικευθεί και να γίνει για τις συγκεκριμένες ενδείξεις:

— Βελτίωση της υφής του δέρματος
— Ορατή μείωση όψης φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδας)
— Επανασχεδιασμός περιγράμματος σιλουέτας.

Πώς αντιμετωπίζονται;

Ορατή βελτίωση από την 1η κιόλας συνεδρία!

Με τη χρήση εξειδικευμένων λιποσωμικών χημικών peelings αντιμετωπίζονται οι λεγόμενες μελαγχρωματικές βλάβες, δηλαδή οι δυσχρωμίες που εμφανίζει το δέρμα κυρίως εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο αλλά και μερικές φορές λόγω ορμονικών διαταραχών. Πιο συγκεκριμένα:

Βελτιώνεται η όψη των πανάδων που μοιάζουν με καφέ λεκέδες (μικρής ή μεγάλης έκτασης) και παρουσιάζονται εξαιτίας της συσσώρευσης μελανίνης σε περιοχές στο πρόσωπο και το ντεκολτέ

Τα χημικά peelings είναι κατάλληλα για φακίδες, χρωματικές αλλοιώσεις που παρουσιάζονται σε περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο, όπως το πρόσωπο, η πλάτη, το ντεκολτέ, οι ώμοι και τα χέρια. Οι φακίδες έχουν κυρίως καφέ ή γκρι χρώμα, μοιάζουν με στίγματα και διαφοροποιούνται ως προς το μέγεθος.

Επίσης ενδείκνυται για τις καφέ κηλίδες (ή γεροντικές κηλίδες) που παρουσιάζονται μετά από χρόνια έκθεση στον ήλιο.

Όλες οι παραπάνω είναι καλοήθεις μελαγχρωματικές βλάβες και μπορούν να υποχωρήσουν με τη χρήση χημικών peelings χωρίς το δέρμα να ξεφλουδίσει και να ερεθιστεί.

Σημαντική διευκρίνιση: η εφαρμογή τους επιλέγεται να γίνει τους χειμερινούς μήνες λόγω της έντονης ηλιοφάνειας στην χώρα μας.

Γυναίκα

Τιμές ανά συνεδρία
Ανω χείλος-Πηγούνι 30€
Full πρόσωπο 40€
Μπικίνι full 40€
Μπικίνι line 30€
Γάμπες 60€
Μηροί 60€
Full πόδια 120€
Γλουτοί 40€
Μασχάλες 30€
Χέρια 50€
Full Body 190€

Άνδρας

*Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκταση και την πυκνότητα της τριχοφυΐας. 

Τιμές ανά συνεδρία
Περίγραμμα ζυγωματικών-λαιμός 40€
Πλάτη 80€
Πλάτη-Ώμοι 130€
Στήθος - Κοιλιά 60€
Στήθος-Πλάτη-‘Ωμοι 160€
Full Πόδια 140€
Χέρια 60€
Χέρια μισά 50€
Ηβική περιοχή 50€
Γλουτοί 50€
Full Body 240€
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ - Παρ: 10:00 — 21:00
Σαβ: 10:00 — 15:00
Κυρ: Κλειστά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ραβινέ 22
Αθήνα, 115 21

ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ

Κάντε το καλύτερο δώρο ομορφιάς στα αγαπημένα σας πρόσωπα προσφέροντάς τους μια δωροκάρτα για τις υπηρεσίες μας, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε στον χώρο μας!