Site Logotype

Our Story

Το κέντρο αισθητικής Feliciamed δημιουργήθηκε για να σας χαρίσει ένα όμορφο ταξίδι ομορφιάς και υγείας του δέρματός σας!

Η Φιλοσοφία Μας

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος.
Διότι επιδιώκουμε να σας χαρίσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας μέσα από ένα όμορφο ταξίδι ομορφιάς και υγείας στο δέρμα σας!
Επίτευξη του στόχου μας αποτελεί η ικανοποίηση μετά από κάθε θεραπεία μαζί με το χαμόγελο σας!

100% vegan beauty

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε τόσο στον τομέα της λιανικής όσο και στον επαγγελματικό τομέα είναι 100% vegan.

Cruelty-Free

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε τόσο στον τομέα της λιανικής όσο και στον επαγγελματικό τομέα είναι 100% cruelty free.

Επαγγελματισμός

Το χαρακτηριστικό μας είναι η συνέπεια η ευγένεια και η γνώση.

Εξατομικευμένες θεραπείες

Ακολουθούμε πρωτόκολλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Πιστοποιημένος εξοπλισμός

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε έχει πιστοποιηθεί από Παγκόσμιους φορείς FDA & CE.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Αυτό που μας διαφοροποιεί, είναι η αγάπη μας για την αισθητική.

Η Ομάδα Μας

Team Member Ευτυχία Παπαναστασίου Ιδιοκτήτρια – Αισθητικός
Team Member
Ευτυχία Παπαναστασίου
Ιδιοκτήτρια – Αισθητικός

Ως ιδρύτρια του χώρου αισθητικής Feliciamed σας παρουσιάζω την μέχρι στιγμής πορεία μου! Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης , στο τμήμα Υγείας, Αισθητικής και Κοσμητολογίας. Η διαρκής εκπαίδευση  και συμμετοχή σε ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά συνέδρια συντέλεσε στο να αποκτήσω βαθιά γνώση στο αντικείμενο της Αισθητικής. Μέσα από αυτό το ταξίδι της γνώσης  ακολούθησε η συνεργασία με καταξιωμένους πλαστικούς χειρουργούς. Οι γνώσεις που αποκόμισα μέσα από αυτές τις συνεργασίες  ήταν κατάλληλες ώστε να καταφέρω να διαχειρίζομαι μεγάλο εύρως περιστατικών , απαιτητικών πελατών αλλά και δύσκολων περιστατικών. Στην πορεία της επαγγελματικής μου εξέλιξης  ακολούθησε η συμμετοχή μου ως καθηγήτρια αισθητικής στο τμήμα των μεταπτυχιακών ιατρικής αισθητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.  Πάντα με ενδιέφερε να προσφέρω τις γνώσεις και τις υπηρεσίες σε άλλα πρόσωπα. Το όραμα μου ήταν να δημιουργήσω έναν χώρο που να συνδυάζει τη φροντίδα του δέρματος μαζί με την χαλάρωση , χαρίζοντας έτσι επιδερμική και ψυχική ευεξία! Ως εκ τούτου, δημιούργησα  τη Felicia\med έναν χώρο μου φυσικά θέλουμε να νιώθετε ευτυχισμένοι (Felicia) αλλά και (med) λόγω της ιατρικής φύσης που μας εκφράζει!  Έτσι λοιπόν με αυτοσκοπό την δίκη σας ικανοποίηση θα ήταν χαρά μου να σας γνωρίσω! 

Team Member Βένια Χατζή Αισθητικός
Team Member
Βένια Χατζή
Αισθητικός

Η Βένια είναι μια αισθητικός με φιλοδοξίες, πάθος για την δουλειά της , μεγάλη αγάπη και αφοσίωση  στην  φροντίδα της επιδερμίδας και του πνεύματος .
Οι σπουδές της σε ακαδημαϊκό επίπεδο της προσέφεραν τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στους  καθημερινούς στόχους . Η ανάγκη για αυτοβελτίωση και γνώση στο μέγιστο δυνατών, την έκαναν να συμμετέχει σε πολυάριθμα σεμινάρια ιατρικής αισθητικής .
Η γνώση και η εμπειρία στην διαχείριση μηχανημάτων την έκριναν  κατάλληλη να βρίσκεται στην ομάδα της FELICIAMED .Μια νέα επαγγελματίας με χάρισμα και κίνητρο να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιποίησης.

Team Member Βάλια Ρούσση Αισθητικός
Team Member
Βάλια Ρούσση
Αισθητικός

Η Βάλια είναι μια αισθητικός με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αισθητικής, συνδυάζει ταλέντο και τεχνική ταυτόχρονα. Ολοκλήρωσε επιτυχημένα τις σπουδές της και συνέχισε την εκπαίδευση της  κατακτώντας μεταπτυχιακό στην ιατρική αισθητική. Η εμπειρία της στη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, η εφαρμογή ολοκληρωμένων πρωτοκόλλων ακόμα και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας, και το πάθος της συνέβαλαν στο να συμπληρώσουν την ομάδα της Feliciamed. Προσωπικό της όραμα, να σας χαρίσει μια όμορφη εμπειρία στον χώρο μας!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με αναγνωρισμένες εταιρείες ιατρικών προϊόντων και εξοπλισμού, για την καλύτερη περιποίηση που χρειάζεστε τόσο στο ινστιτούτο όσο και στο σπίτι σας.

Ο Χώρος Μας

Το FELICIAMED  μετράει ήδη 4  χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις που αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος. Προσφέρει καινοτόμες και τελευταίας γενιάς  υπηρεσίες σε μια όαση χαλάρωσης και καλαισθησίας. Ανάμεσα στα ατού του είναι το εξειδικευμένο προσωπικό του, που αποτελείται από  αισθητικούς , έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, δημιουργώντας μία θεραπεία προσαρμοσμένη στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ - Παρ: 10:00 — 21:00
Σαβ: 10:00 — 15:00
Κυρ: Κλειστά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ραβινέ 22
Αθήνα, 115 21

ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ

Κάντε το καλύτερο δώρο ομορφιάς στα αγαπημένα σας πρόσωπα προσφέροντάς τους μια δωροκάρτα για τις υπηρεσίες μας, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε στον χώρο μας!